L'AJUNTAMENT DE MONTUÏRI POTENCIA A NIVELL TURÍSTIC EL PATRIMONI I LA CULTURA PRÒPIES DEL MUNICIPI
El Consistori montuïrer ha desenvolupat cinc actuacions amb l’objectiu de promocionar a nivell turístic el patrimoni i la cultura pròpies de Montuïri, de les quals destaquen la millora del recorregut que uneix les cinc àrees d’interès cultural/patrimonial urbanes, així com l’edició d’un tríptic amb la ubicació dels negocis locals i recursos municipals.


L’Ajuntament de Montuïri ha dut a terme un total de cinc actuacions amb l’objectiu de potenciar a nivell turístic el patrimoni i la cultura pròpies del municipi. Les actuacions tenen com a principal objectiu el de potenciar l’arribada de turistes al municipi del Pla de Mallorca a través del seu patrimoni històric i cultural, dels quals s’ha volgut destacar el museu i el jaciment arqueològic de Son Fornés, així com també el de l’interior del nucli urbà, com per exemple el Molinar.

Les actuacions dutes a terme han suposat una inversió de 7.118,04 euros dels quals un 78%, equivalent a 5.558,74 euros, han estat finançats per la Direcció Insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania del Consell de Mallorca a través de la convocatòria d’ajudes per a informació turística, destinades als ajuntaments de l’illa amb una població als 50.000 habitants.

De les cinc actuacions realitzades per l’ajuntament montuïrer cal destacar el de la millora del recorregut i de la seva senyalització que uneix les cinc àrees d’interès cultural i patrimonial urbanes (Son Fornés, Plaça Vella, Plaça Major, Molinar i Entorn natural), així com l’edició d’un tríptic informatiu amb la ubicació de tots els negocis locals i recursos municipals.

El batle de Montuïri, Joan Verger, ha assegurat que “Mallorca és molt més que sol i platja, i els municipis de l’interior de l’illa tenim molt de patrimoni per donar a conèixer als visitants”. Verger ha conclòs manifestant que “el patrimoni dels municipis de l’interior és una oportunitat per desestacionalitzar la temporada turística d’estiu”.

Més actuacions:
A més de les actuacions ja comentades anteriorment, l’Ajuntament de Montuïri també ha elaborat el vinil de dues tanques publicitàries que el pas del temps havia fet malbé. En concret, han estat objecte d’actuació el vinil de la tanca publicitària de reclam turístic ubicada a la rotonda d’accés al poble des de l’autovia Ma-15, i el vinil de la tanca publicitària ubicada en la mateixa rotonda amb les indicacions per arribar al Museu Arqueològic de Son Fornés.

També s’ha elaborat un vídeo de 2 minuts de duració a través del qual es donarà a conèixer un tast del patrimoni i la cultura de Montuïri amb l’objectiu d’atreure visitants. El vídeo, que serà presentat durant les properes setmanes, es difondrà a través de xarxes socials i de la plana web del Consistori montuïrer.

Per altra banda també s’han reeditat 5.000 unitats dels tríptics “Visita Turística a la Mallorca Prehistòrica i Tradicional” què en aquesta ocasió incorporaran codis QR amb enllaç a la plana web turística del municipi, www.turismemontuiri.com/ així com també 100 unitats del pòster de la visita. També s’han creat 5.000 unitats del flyer de la visita grupal “El Pla de Mallorca, prehistòria i tradició”.
Bookmark and Share